terug naar Locatiepagina

 

Huissen

Grafisch Atelier LingeW'art

 

Conventstraat 2

6851 BS Huissen

www.lingewart.nl

21 okt

19:30 opening,

22-23 okt 10:30-18 uur

Grafiekmanifestate Lingeprint

 

Stichting LingeW'art in Huissen organiseert voor het 15e jaar haar kunstmanifestatie. Voor het eerst zal deze volledig in het teken van grafiek staan. Onder de naam GRAFIEKMANIFESTATIE LINGEPRINT wordt de maand van de grafiek op 21, 22 en 23 oktober gevierd met een expositie waarvoor wij collega-grafici hebben uitgenodigd. Door de diversiteit van hun techniek en werkwijze beloofd het een boeiende manifestatie te worden. Het publiek zal niet alleen de resultaten van het artistieke proces kunnen bekijken maar ook kennis kunnen maken met het ontstaansproces van een aantal grafische technieken.

 

De volgende kunstenaars doen mee aan onze expositie:

Hilda Boer, Lia Stouten, Henk van der Voort, Willem Bosschaart, Sjoerd Tegelaar, Rene Treumann, Anja Bourgondiën, Fifi van Leent, Lego Lima, Ellen Baptist, Merlijne Marell. Leerlingen van OBC Bemmel exposeren met 'IN TRANSIT' hun nieuwste grafische werk.

 

Ook worden er in de Maand van de Grafiek op donderdagavond workshops papier scheppen, boekdruk en monotiepie verzorgd voor volwassenen.

 

Kinderen kunnen in oktober op woensdagmiddag terecht in het KinderKunstAtelier de JULIAAN voor drukken met biljetletters, toveren met een stokje, zelf papier maken.

 

De opening van de GRAFIEKMANIFESTATIE is vrijdag 21 oktober om 19.30 uur, zaterdag 22 en zondag 23 oktober is

LINGEPRINT geopend van 10.30 uur tot 18.00 uur.

last modified 2016-10-07           www.kalkowsky.nl